Kacper Chyra Napisano 29 Lutego 2016 #403881 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 milek 14:00 28.02.2016r Uzasadnienie: Dostałem bana bez uzasadnienia, dostałem go podczas gry lecz nie używałem cheatów, w treści wiadomości pisze "you have been disconnected from the server. Reason: Kicked : You are BANNED. Check your console. Prosiłbym o UnBan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Lutego 2016 #403886 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "COD 500K". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Lutego 2016 #403887 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=26448Musisz wstawić screenshoty, masz na to 48 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z jak z Napisano 29 Lutego 2016 #403924 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Przepraszam, że się wypowiadam, ale chcę coś chłopakowi wytłumaczyć . Jak tak piszę to musisz otworzyć konsolę (klawiszem pod esc, z prawego górnego rogu klawiatury, a dokładniej tyldą "~") i tam masz powód teraz musisz wrzucić ss'y. Przepraszam, że się wypowiadam, ale chcę coś chłopakowi wytłumaczyć . Jak tak piszę to musisz otworzyć konsolę (klawiszem pod esc, z prawego górnego rogu klawiatury, a dokładniej tyldą "~") i tam masz powód teraz musisz wrzucić ss'y. ___________ Wiem dlatego już nie będę się wypowiadał w tym dziale no chyba, że będę zgłaszał cheaterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Lutego 2016 #404047 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi