Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258884 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie rozumiem dlaczego nie dostanę unbana. Prosiłbym o ponowne rozpatrzenie demek, a najlepiej przez blacklisted. Naprawdę nie mam żadnych wspomagaczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258906 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Kolego przykro ale 4 osoby z ubt stwierdziły to samo więc nie wiem po co to twoje odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258909 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 W takim razie tylko pogratulować tego unban teamu.. 4 osoby?, a ilu ich jest wszystkich 5? Może pozwólcie, żeby spece z blacklisted się do tego ustosunkowali? To jest smieszne, że ja muszę wam wypersfadować to rzekome "cheatowanie. To wy powinniscie mi cos udowodnic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258966 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Niech demko zobaczy H@ napisz żeby 555-dni zobaczył demko i oceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259065 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nie ma czego tutaj oceniać ponieważ my jako UBT nie otrzymaliśmy tej rangi od tak sobie , przeszliśmy testy więc chyba 555_dni wiedział co robi . UB nie otrzymasz bo byłeś odpalony i to w perfidny sposób W takim razie tylko pogratulować tego unban teamu.. 4 osoby?, a ilu ich jest wszystkich 5? Może pozwólcie, żeby spece z blacklisted się do tego ustosunkowali? To jest smieszne, że ja muszę wam wypersfadować to rzekome "cheatowanie. To wy powinniscie mi cos udowodnic.. BL i AC to najbardziej gówniana i oszukana instytucja do oceniania czy ktoś był odpalony czy też nie więc daruj sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259066 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W takim razie tylko pogratulować tego unban teamu.. 4 osoby?, a ilu ich jest wszystkich 5? Może pozwólcie, żeby spece z blacklisted się do tego ustosunkowali? To jest smieszne, że ja muszę wam wypersfadować to rzekome "cheatowanie. To wy powinniscie mi cos udowodnic.. BL i AC to najbardziej gówniana i oszukana instytucja do oceniania czy ktoś był odpalony czy też nie więc daruj sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259096 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Poradziłem się kolegi z bl i po 2 akcjach był już pewny, że jesteś spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2015 #259097 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi