Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258481 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: WPK Godzina, data zdarzenia: 10:10 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: Można zawsze sprawdzić w amxbans. Uzasadnienie: Otóż Wasz "doświadczony" członek z UB Team, obwinia mnie za niby "WH". Czyżby to wywnioskowanie ze zbiegiem okoliczności, że członkowie mojego teamu zostali poobijani i krew z nich poleciała ? Po pierwsze - pragnę unieważnić wypowiedź Richarda który mówi, że posiadam WH. To rozpoczynam od początku. Na screenie nr HalfLife15 sa widoczne czerwone kropeczki od WH . Ekhm. 1. Czy nie zwróciłeś uwagi, że wgl byli atakowani? 1 oberwał i krew z niego wyleciała, 2 padł, też była krew, bo sekundę temu padł. 2. Kropeczki są w miejsach - u 1 na barku, a u 2 na nogach. Oraz są różnej wielkości, więc kolejny dowód, że jestem nie winny. A czemuż? Bo ESP/WH by się tak nie zachowywało, albo ja jestem nie doinformowany. 3. Czemu nie pokazało jeszcze innych skoro mam WH? Podobno WH - Wall Hack jest po to, aby widzieć kogoś przez ściany. Czemu nie pokazało? [śmiech na sali] Na razie tyle z tego tematu. Po drugie. Czemu nic nie wywnioskowałeś z innych ss'ów? Czyżby Ci się po prostu nie chciało? Skoro mam wh, to mi powinno też innych namierzać. W ss'ach strzelałem się z 2 innymi graczami, czy kropeczka się pojawiła? Anty SS? - Na pewno nie. Anty SS wyłącza się jeszcze przed zrobieniem pierwszego ss'a. Jeszcze dam ss'y, aby jeszcze raz można było się nad nimi zastanowić. http://www78.zippyshare.com/v/YdejU2pj/file.html ~WPK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258484 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Te kropeczki nie sa od krwi , bd na kompie to zaznacze Ci na ssie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Stycznia 2015 #258489 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jak dla mnie ss czyste, gdyby to ode mnie zależało byłoby UB. Nie widzę nic interesującego na tym ss'ie, jedynie krew będącą wynikiem strzelania, a nie kropeczki od WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258494 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Pragnę nawet użyć argumentu - demko. Wdg mnie, jeżeli ma być wszystko roztrzygnięte, to jedynie dzięki demku. Bo tu chyba do porozumienia Richardzie nie dojdziemy. Pragnę przy tej akcji, spowolnić przez 4 czas, minuta 9:00. Powinno być wszystko widoczne. Jeżeli chcesz mnie nadal poprawić, że nadal mam wh, to proszę na prawdę porządny argument. Demko - http://hltv.1shot1kill.eu/srv23586/HLTV-1501130954-de_dust2.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Stycznia 2015 #258498 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Chciałem sprawdzić, ale demko nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 13 Stycznia 2015 #258530 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Richardowi, chyba chodzi o pierwszego ss'a na którym obok celownika jak się powiększy widać czerwoną kropke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258536 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Tak jak juz pisalem bd na kompie to zaznacze miejsa w ktorych nie ma mowy ze to jest krew . EDIT: Tutaj screen z zaznaczonymi ptk gdzie widać wyraźnie że te kropki nie są od krwi http://www42.zippyshare.com/v/gMkY5aSB/file.html Na skrzyni w ciemni gdzie zaznaczyłem ptk , w 3 sscie czyli w HalfLife17.tga wychodzi TT zbieg okoliczności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258592 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Tak jak napisałem wyżej. Pragnę popatrzeć dokładnie na demko. Demko to chyba najmocniejszy argument z mojej strony. Te kropeczki są już tym bardziej widoczne. Kropeczka na ciemni w tunelu tak? Demko start patrz się na tą ciemnię. Pada ktoś prawda? Prawda. A za nim 2. Prawda? Prawda. Demko wyjaśnia wszystko i niżeli już byś obejrzał to demko, to temat by już był dawno zamknięty. Lecz dalej chcesz ciągnąć ss'y. Tyle ode mnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258595 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dostałeś ssy i ssy oceniam , demko mnie całkowicie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258604 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Czepiasz mi się tych kropeczek, a jako, że się odwołuje od bana - pragnę Ci przedstawić dowody, czemu nie jestem cheaterem. Rozumiem, że Cie demko nie interesuje, ale nawet na demko nie spojrzysz?... To co się dzieje na ss'ach możesz też sprawdzić na demku i się upewnić. Wystarczy zapauzować w odpowiednim momencie i przeanalizować tą całą sytuację - i myślę, że to by było po kłopocie. Chcę Ci jedynie ułatwić i zmniejszyć czas na werdykt. To wszystko -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258611 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dobrze sprawdzę demko daj mi na to troszkę czasu. EDIT: Przeanalizowałem sobie demko , które podałeś faktycznie jest to rozprysk krwi , najwidoczniej krew przed robieniem ssów nie znikła i dlatego widać to jako czerwone punkty . W takim wypadku gracz jak najbardziej otrzymuje UB. Pozdrawiam i Zapraszam do gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258631 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi