Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na strezlec wyborowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina:13.01.2015

Nick admina/gracza, który zawinił:strezlec wyborowy

Dowody:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin strezlec wyborowy.

[AMXBans] There are 59 minutes and 4 seconds left of your ban.

[AMXBans] Banned Nickname : Bielecki

[AMXBans] Reason : ' skan przed 7s '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37952749 '

[AMXBans] Your IP : ' 31.174.5.112 '

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie:TAGUJTOGUWNO

Uzasadnienie:Chciałem użyć ksu ale przez przypadek nacisnąłem lewy przycisk wyszy i zeskanowałem gościa za co dostałem bana na 1h.  A z tego co jest napisane w regulaminie za coś takiego jest na na 30 min. Chodzi mi tylko o to że długość bana nie jest zgodna z regulaminem.

Napisano

a co tu za dowody ile mozna razy ostzregac i prosic na tych samych mapach jest wiecznie to samo  nie skanujcie przed 7s nie stawiajcie min i tak dalej 30 minut nie skutkuje wiec moze godzinne zaczna dzialac tyle co mam do powiedzenia

Napisano

Nigdy wcześniej nie skanowałem, a jak wspomniałem wyżej to był przypadek. A jeśli chodzi o upominanie to już nie raz było tak żę jakiś admin w obecności innych adninów zeskanował i nie dostała bana pomimo upomnień na u@! A tak w ogóle to ty tu nie jesteś od ustalania długości banów też musisz przestrzegać tego samego regulaminu co ja.

Napisano

Ja jestem tego samego zdania co strezlec

. Byłem akurat na servie i Dzej Dzej R wraz ze strezlec

spamowali bindem "skan przed 7s =ban" ludzie widząc to i tak nagminnie łamią regulamin . Tyle co mam do powiedzenia.

Mam otwartą konsole i tam nie ma ani jednego przypomnienia o banie za skan... Wiec zastanów sie zanim coś powiesz!

Napisano

Niestety skarga jest słuszna nie ma w regulaminie bana za skan na 60minut....

Nie ty deydujesz czys skarga jest sluszna czy tez nie .

Z tego co widzialem w bansie , gracz Bielecki nawet nie otrzymal zadnego bana na 30min za skanowanie , wiec z jakiej racji admin dal od razu bana na 1h .

Ban juz wygasl, admin niech na nastepny raz banuje pierw na 30min , jezeli ban n 30 min nie pomoze wtedy moze zastosowac dluszego bana .

Ostateczna decyzje w sprawie skargi podejmie S@ lub Opiekun Serwera.

Napisano

Ja jestem tego samego zdania co strezlec

. Byłem akurat na servie i Dzej Dzej R wraz ze strezlec

spamowali bindem "skan przed 7s =ban" ludzie widząc to i tak nagminnie łamią regulamin . Tyle co mam do powiedzenia.

Dolaczam sie. Dodatkowo kilka razy na mape wyskakuje komunikat:  zachecam do czytania http://multi-head.pl/topic/109-regulamin-serwera-cod/

Napisano

Ale do nie ktorych graczy to nie dociera. Dostanie tego bana na 30 minut ,wroci i znowu bedzie skanowac.

Napisano

Skarga słuszna ,długość bana z takie przewinienie to 30 min ,mógłby on być dłuższy gdyby to nie była pierwsza taka sytuacja w której łamiesz regulamin z powodu skanowania .Ban już wygasł wiec wracaj do gry .

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...