Yo00n Napisano 13 Stycznia 2015 #258404 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dzień dobry. Ponownie ubiegam sie o admina na serwerze, poprzedni zostal mi odebrany za zbyt mala aktywność w ostatnim kwartale. Ponizej link do mojego poprzedniego podania. http://multi-head.pl/topic/23771-podanie-o-admina-by-yo00n/#entry136699 A obecnie co sie zmieniło. Nick: Yo00n^ Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na wielu serwerach , poczawszy od 1.5. Tutaj zreszta też miałem admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): Tu zeby nie przesadzic to dam 6+/10 Staż w CS-sie: Od 2002 Steam / NonSteam: Steam Steam Dlaczego Ty: Zbyt mało adminów na serwerze, nie ma kto pilnować kultury rozgrywki . Spadła dynamika ffa. Nikt juz nie przypomina ludzia ze maja grac, a nie kampic itp. A że jest wakat na administratora to pozwoliłem sobie napisać, a co ;] Kadra sie zapewne zmieniła, ale sadze ze graja jeszcze tacy co mnie znaja i pamiętają. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak w moim poprzednim podaniu mniej wiecej od 1,5-5+ Kontakt: gg, via steam Link do gametracker. http://www.gametracker.com/player/Yo00n%5E/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 13 Stycznia 2015 #258499 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Pamiętam! +Podanie ładnie napisane +doświadczenie +ogarnięty +wiek +steam Jestem na TAK, taki admin się przyda. Byle tym razem nie było tak jak poprzednio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 13 Stycznia 2015 #258556 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jestem na tak, wszystkie wymagania spełnione Doświadczenie, spore , przyda nam się kolejna para rąk do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258645 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Nie mam zastrzeżeń. Wymagania spełnione. edit/ czekam jeszcze na wypowiedzi innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 14 Stycznia 2015 #258718 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Rowniez jestem na tak yoon tu mial admiba przez pare dobre miesiecy nie bylo problemow z nim dibrze wypatrywal czity. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258732 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Nie ma co czekać, myślę, że nie ma żadnych przeciwwskazań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2015 #258733 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi