Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258386 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 NIck: IWPNTTMKNR-RODOS DATA;12.01.2015 - 23:50:33 IWPNTTMKNR-RODOS" 96 STEAM_0:1:73955814 3 32:10 48 0 Mapa dd2/inferno A wiec sam jestem adminem i mam 99 ss bo sam co chwile robie ale tym co trzeba a nie tym ktorzy graja 100% czysto i juz mi sie nie zapisuja dopiero teraz usunalem i mi beda sie zapisywac. Ss nie mam wiec niech wrzuci admin banujacy........to co do tej sprawy czas poruszyc druga- kwestie gram u was czasami na only dd2 i dd2/inferno nie wiem co macie za adminow ile oni maja lat bo zanim zajmowac sie sprawdzaniem graczy to sobei graja i maja wyjebke a jak sie zglasza na u@ ze ktos obraza bo wejdzie jakis nidojeb 12 letni na cs i kazdego obraza a admin nic a wiem dorbze ze byl a jak ktos ich bije to odrazu robia ss jak to miala miejsca sytuacja wczoraj 0 jakichkolowiek podejrzen czysta gra 1.2k godzin na steam konto czyste a obok biega ns ktory wali modelowo i kto dostaje bana ja? hahaha ale po co wjesc na banid sprawdzic konto gracza po co tracic czas jak odarzu na odwal zrobic ss temu ktory Cie bije a odpal niech biega dalej bo nie ogarnia i bedzie kogo bic zeby topke polepszyc:) Druga sytuacaj granit joint nick mial..... jakis czas temu z 3 miechy gra z samymi nieogarami ct raszuje nie daaja z respa wyjsc ja cofam z trupa na a przez respa i tam chwile postalem bo ct raszuej i admin daja mi bana na 4 h albo dzien juz nie pamietam a wczesniej gracz jedzie innych po rodzicach i dostaje kicka nei obrazaj rece opadaja nie wiaodmo czy smiac sie czy plakac takze radze popatrzec komu sie daje admina bo polowa to chyba jeszccze gra w szkole na lekcjach i maja w dupei to co sie dzieje na serwerze czy biegaja odpaly czy ktos obraza i pierdola cala gre tylko lepeij miec paru oganietych niz 20 ktorzy znaja sie na adminowaniu jak pedal na cyckach...Takze jak ktos poruszy ta sprawe to bedzie porzadek i gra na poziomie a jak temat bedzie olany z gory to koniec tematu z mojej strony.Madrej glowie pol zdania wysatrczy aby wyciagnac wnioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258393 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jak Admin banujący ma wrzucić ssy jak one tobie się zapisują a nie adminowi ,u nas są ssy w formacie tga wiec może ci sie zapisały ale po prostu nie możesz ich otworzyć bo nie masz odpowiedniego programu http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ tu masz jaki ich szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258409 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Jak Admin banujący ma wrzucić ssy jak one tobie się zapisują a nie adminowi ,u nas są ssy w formacie tga wiec może ci sie zapisały ale po prostu nie możesz ich otworzyć bo nie masz odpowiedniego programu http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ tu masz jaki ich szukać Jezeli mam 99 ss zapisanych gdy robilem sam ss to jzu sie nie zapisuja bo jest max ilosc a ja doperio teraz skasowalem wczesniejsze bo zapomnialem jezeli ja nie mam ss to admin banujacy powinien miec tak jest u mnie na serwie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258415 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Niestety u nas nie zapisują się screeny u Admina, to jak ich nie masz to jedyną opcją na ub jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258420 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Admin banujący nie moa twoich SS tutaj tak nie ma. masz 24h na wstawienie ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258433 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Naucz sie czytac ze zrozumieniem jak mam wrzucic cos czego nie ma?........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258440 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Tutaj admini są dziwni wgl mam prodobne przypadki więc nie ma sie co dziwić. jakieś dzieci admini są i kozaczą se taki admin na aimiku lata i banuje za to czego nie zrobiłem. Siec upadnie zaniedługo przez takie foiary jak ci admini... Nie ma co widać ze HA zrobił siec i potem dzieci zatrudnia które nie ogarniają potem są takie problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #255903 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Na wrzucenie screenów masz czas do 23:50 . Gdy ten czas minie to tak jak napisał // Erykkkk // będziesz musiał zrobić własnoręcznie 100 reklam sieci . Poradnik: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258525 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2015 #258527 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Wyraźnie mamy napisane, że gracz nie ma możliwości wrzucenia ss'ów, więc dalsza dyskusja traci sens. Jest to tylko i wyłącznie wina gracza, pozostaje zatem 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2015 #258528 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi