Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258256 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Mefedrix Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą 3;10 Mapa: Only DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:924161531 Uzasadnienie: Gram sobie gram a tu z dupy aktywny... Pierwszy raz wszedłem dziś do was na serwa to jak moge mieć aktywnego?... Wycinka nie mam bo wyszedłem z csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258257 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Czllowieku w chuj ludzi ma takie ip.. SID SPRAWDZCIE ZOBACZCIE ŻE CZYSTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258289 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Na tym IP są 3 zaległe bany + ban od Joe za Aktywny . Musisz zmienić IP żeby grać na serwerze nie odbanujemy cziterów .. Ban słuszny Bez UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258290 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi