Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258255 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam. Piszę w sprawie bana, którego nie powinno być. Chodzi o to, że przed momentem dostałem bana o treści: "Aktywny". Nie mam zamiaru płakać, że dostałem bana i mam brzydko mówiąc wyjebane w ub. Głównie chodzi mi o to, że nie mogłem mieć aktywnego, bo mam stałe ip i gdybym to ja dostał osobiście go za np: "używanie wspomagaczy typu aim lub wh" no to mógłbym się z tym zgodzić, ale nie w takiej sytuacji. Nick: Kamyk Data i godzina bana: Nie wiem, który dzisiaj, a bana dostałem jakieś 5 minut temu. Powód: "Aktywny". Pozdrawiam gracza, który wpierdziela się na nick. Edytuję. + Dodaje wycinek z konsoli, gdyż zapomniałem. Oto i on: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:2062662728' [AMXBans] Your IP: '185.24.196.78' [AMXBans] =============================================== MeFiKs^SqUaD{}senseJ killed Bartlomiej/gluchy with awp "mp_timelimit" changed to "0" ANIMAL killed WLadeczeK with awp Kicked : You are BANNED. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258269 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Że ja na spalonym? hahgahahhahahahaha teraz to dowaliłeś gościu. Po pierwsze nie mam tego syfu na pc, po drugie nigdy nie mialem bana, a po 3 jest wiele serwerów na których jest mila atmosfera, ale ban za nic to jest żałosne i to co teraz napisałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258292 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Na tym Ip są 3 zaległe aktywne bany + ban od Joe za aktywny. Ban jest jak najbardziej słuszny . Zadzwoń do operatora i poproś o zmianę IP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258293 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi