Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:ofensywny Zolw FRANKLIN Godzina, data zdarzenia:12.01.2015 - 22:25:34 Mapa:DD2 STEAM_ID / IP:178.216.29.52 Uzasadnienie:Admin pewnie myślał że mam wh i dał bana.Proste Jest problem! Nie zrobili mi screenów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Screeny zostały zrobione: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=29974 Poradnik jak je znaleźć: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Jak znajdziesz już ssy edytuj pierwszy post i dodaj linka do paczki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Naprawde ich nie mam! Wiele razy wstawiałem screeny na serwerach i zawsze było.Wiem gdzie jest Program Files i Counter Strike 1.6 i cstrike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nw czy to ci pomoże ale walnij reconecta w grze i sprawdź czy się pojawiły , ponoć przed chwilą to jednemu pomogło a ile w tym prawy tego nw . Masz 24h na wrzucenie screenów od momentu bana . EDIT: Masz czas do 22:25 , jeżeli do tego czasu nie znajdziesz screenów jedyną szansą na UB będzie zrobienie 100 reklam sieci na UB [ opcji tej można użyć jednorazowo ] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci wykonanych własnoręcznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi