Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257850 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nick:Andi. [t] Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre a nawet celujące Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-9 Staż w CS-sie:4lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Ponieważ chcę ogarnąć serwer gdy wchodzę na serwer np. dzisiaj było 2 na czitacha nie było admina więc chcę temu zapobiec... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Od 15-22 Kontakt: Steam/GG/pw/TS Gametracker:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257854 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Bardziej na Nie -Brak GT -Ani razu nie widziałem go na serverze -215 minut przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257859 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jestem na NIE -Wiek -kolejny pisze że nie na adminów ,a jest ich chyba już kilku -codziennie jestem na servie od kiedy skończę szkołę max 16:00 +steam -nie podałeś linku do GT -wcale cie nie widzę tak często na servie Po co napisałeś 2 posty takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257934 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi