Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257843 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam , dzisiaj dostałem bana na Only DD2#1 , jak dla mnie ss'y są czyste chociaż nie dostałem UB. http://www17.zippyshare.com/v/S082JkkI/file.html Pierwszy screen : http://iv.pl/images/09482851697298148071.jpg to jest mój problem . Podobno na serwie nie ma latarki i nie potrafie wytłumaczyć co to jest , chociaż na pewno nie jest to wh czy jakikolwiek inny czit . Na tym serwerze gram ponad rok , ale z przerwami (Wcześniejszy nick :Radio|5Gfm|sQn` ) miałem tu swego czasu nawet admina Mam steama ale cs przetał mi na nim działac dlatego też grałem na ns'ie . Jestem teraz bezradny bo nie ma wytlumaczenia na to "światełko" . Prosze wszystkich o luknięcie screenów i sami odp czy to jest jakis czit ? Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257844 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Gracz w tym temacie http://multi-head.pl/topic/50891-fvckbtchegetmoney/ i z takim samym screenem również nie otrzymał Ub . Gdybyś robił coś przy ustawieniach miałbyś to światełko na każdym ssów . Poczekamy w takim razie na wypowiedź S@ i innych UBT : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #258241 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #258245 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Czekaj cierpliwie , jak widzisz nic się nie zmieniło a Twoje pisanie zbędnych postów w niczym nie przyspieszy sprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258332 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No nie wiem coś dziwnego jest na tym jednym screenie ale jak wiemy cs 1.6 jest zbugowaną grą i nieraz trafiają się sytuację których nie jesteśmy w stanie racjonalnie wytłumaczyć WH nie widać modele też w porządku jak dla mnie to bym dał graczowi ub @edit po konsultacji z jednym z S@ gracz otrzymuje ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258343 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Stycznia 2015 #258545 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Gracz miał już u nas perma za podobne problemy z ss'ami. Temat oczywiście aktualny. Proszę o dodanie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2015 #258550 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi