Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257828 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: zeFSI Godzina, data zdarzenia: niemam pojecia Mapa: prawdopodbnie de dust2 STEAM_ID / IP: 12325 STEAM_0:1:36517282 Uzasadnienie: Jakis pajac ma to sami IP z racji tego ze mamy radiowke ale podejrzewam ze gra bez steama bo banujecie tez chyba na SIDzie nie ?? Jesli tak to moj powinien byc czysty. Wtedy prosze o UB. A do tego zadzwonie do operatora neta zeby nadal mi wlasne IP, bo mam juz dosyc tych ceregieli. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257835 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Pod SteamID który podałeś wyżej widnieje ban http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=28806 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257847 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 w takim razie nie rozumiem juz nic z tego. Gralem wczoraj owszem ale zadnego bana nie dostalem. Sprawdzilem folder z ssami, tam tez nic nie ma. Czy jest opcja zeby admin sie pomylil np chcial dac na 5 minut albo wyrzucil za afk z permem ?? SID jest moj sprawdzilem raz jeszcze ... Cuda wianki jakies. Prosilbym zeby maly mekintosz jeszcze sie wypowiedzial w takim razie. Jak to wygladalo i dlaczego bez ssow? Moze chcial dac aktywnego, z tym bym sie zgodzil bo wiem ze takowy na IP byl bo problem ten zglaszalem ... i UB dostalem. W sumie to gram tylko jak moj syn ma albo popoludniawa drzemke albo zasypia na noc. I nie powiem bo mega wkurwia jak chce sobie pograc na serwie ktory lubie a tam komunikat ze mam sprawdzic konsole i ze ban do tego magiczny jakis. Jakies pomysly jeszcze jak to sie moglo stac? ktos cos ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257851 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Powód : czitujesz w takim razie poproszę admina Maly MeKinToSz o przedstawienie dowodów , rozpisanie demka . Admin ma na to 24h w przeciwnym razie gracz otrzyma UB . Za 2 poprzednie bany masz Ub. Więc jest all ok . Poczekamy teraz na wypowiedź admina banującego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257852 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : zeFSI [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 36517282 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.150.200 ' [AMXBans] =============================================== Czy ktos moze mi to wyjasnic ?? Chce sie od tego odwolac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257857 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ok no to poczekamy na malego mekintosza. Mam nadzieje ze to wyjasni w jakis logiczny dla mnie sposob. I jesli uwaza ze gram na wspomagaczach to prosze o dowody ssy demko cokolwiek ... z reszta duzo razy spotykalismy sie na serwerach i powinien wiedziec ze gram czysto ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 12 Stycznia 2015 #257967 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Proszę go odbanować nie przypominam sobie żebym go banował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257989 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Zbanowałeś go : 11.01.2015 - 16:44:44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały MeKinToSz Napisano 12 Stycznia 2015 #258148 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 wiem, może źle kliknałem w amxbans i go zbanowałem a inny admin zbanował aima i dlatego nie zauważyłem że źle wcisnąłem. mój błąd sorki za problem odbanujcie go nie gra w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #258149 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi