Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Nie moj ban.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: zeFSI

Godzina, data zdarzenia: niemam pojecia

Mapa: prawdopodbnie de dust2

STEAM_ID / IP: 12325 STEAM_0:1:36517282

Uzasadnienie: Jakis pajac ma to sami IP z racji tego ze mamy radiowke ale podejrzewam ze gra bez steama bo banujecie tez chyba na SIDzie nie ?? Jesli tak to moj powinien byc czysty. Wtedy prosze o UB. A do tego zadzwonie do operatora neta zeby nadal mi wlasne IP, bo mam juz dosyc tych ceregieli. Pozdro

Napisano

w takim razie nie rozumiem juz nic z tego. Gralem wczoraj owszem ale zadnego bana nie dostalem. Sprawdzilem folder z ssami, tam tez nic nie ma. Czy jest opcja zeby admin sie pomylil np chcial dac na 5 minut albo wyrzucil za afk z permem ?? SID jest moj sprawdzilem raz jeszcze ... Cuda wianki jakies. Prosilbym zeby maly mekintosz jeszcze sie wypowiedzial w takim razie. Jak to wygladalo i dlaczego bez ssow? Moze chcial dac aktywnego, z tym bym sie zgodzil bo wiem ze takowy na IP byl bo problem ten zglaszalem ... i UB dostalem. W sumie to gram tylko jak moj syn ma albo popoludniawa drzemke albo zasypia na noc. I nie powiem bo mega wkurwia jak chce sobie pograc na serwie ktory lubie a tam komunikat ze mam sprawdzic konsole i ze ban do tego magiczny jakis. Jakies pomysly jeszcze jak to sie moglo stac? ktos cos ??

Napisano

Powód : czitujesz

w takim razie poproszę admina Maly MeKinToSz o przedstawienie dowodów , rozpisanie demka . Admin ma na to 24h w przeciwnym razie gracz otrzyma UB .

Za 2 poprzednie bany masz Ub. Więc jest all ok . Poczekamy teraz na wypowiedź admina banującego .

Napisano

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You are banned from this Server!

[AMXBans] You are permanently banned.

[AMXBans] Banned Nickname : zeFSI

[AMXBans] Reason : ' Czitujesz '

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 36517282 '

[AMXBans] Your IP : ' 82.160.150.200 '

[AMXBans] ===============================================

Czy ktos moze mi to wyjasnic ?? Chce sie od tego odwolac!

Napisano

ok no to poczekamy na malego mekintosza. Mam nadzieje ze to wyjasni w jakis logiczny dla mnie sposob. I jesli uwaza ze gram na wspomagaczach to prosze o dowody ssy demko cokolwiek ... z reszta duzo razy spotykalismy sie na serwerach i powinien wiedziec ze gram czysto ...

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...