Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257785 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam, doszedłem do wniosku, że taki temat będzie bardzo potrzebny, bo cokolwiek wpadnie komuś do głowy, ma jakiś problem, czy cokolwiek go dręczy, to zakłada nowy temat, a można temu łatwo zaradzić, teoretycznie zakładanie tych nowych tematów nie jest niczym złym, ale pisząc wszystko w tym temacie, będzie łatwiejszy wzgląd na bieżące problemy, administracja będzie miała wszystko w jednym miejscu, mam nadzieje, że usprawni to proces usuwania ewentualnych błędów oraz oceny i potem ewentualnego działania w związku z propozycjami. Chciałbym, żeby @555_dni czy ktokolwiek mogący coś zrobić przeglądał ten temat i wszystkie sprawy związane z serwerem będą załatwiane na bieżąco. Mam nadzieję, że spodoba Wam się ten pomysł i będziecie go wykorzystywać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Stycznia 2015 #260574 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 - ustawić ducha który trwa cały czas coś jak na dd2/inf a nie tylko kilka sek (jeśli to było gdzieś w jakimś temacie to sory nie doczytałem ) - odświeżyć rs`y bo już po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Stycznia 2015 #260692 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 @Up Duch na cały czas? Bezsens. Duch powinien trwać tylko kilka sekund na początku rundy, by każdy mógł opuścić respa bez blokowania. Duch, który miałby trwać cały czas utrudniałby grę (np. brak możliwości podsadzania tt na żelki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 19 Stycznia 2015 #261191 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Proponuje zmienić tą świąteczną muzykę bo ludzie mają jej dosyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 22 Stycznia 2015 #262972 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 1. Roundsound, jak trzeba to zrobię, mam z wcześniejszych swoich serwerów kilka dobrych nutek. 2. Wymuszany interp i rate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 #263199 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Naprawić granaty bo większość wyrzuca po 4 flesze, dwa hejki i dwa smołki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 3 Lutego 2015 #269609 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Naprawić respy na prodigy, zabijało 2 CT. Najlepiej dodać, żeby na każdej mapie było ze 17 respów na stronę i po problemie (bo ptb przenosi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 4 Lutego 2015 #269751 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Naprawić respy na prodigy, zabijało 2 CT. Najlepiej dodać, żeby na każdej mapie było ze 17 respów na stronę i po problemie (bo ptb przenosi). problem z respami pojawia się też na wielu innych mapach ( tuscan, mirage ) , było to już zgłaszane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2015 #270094 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Zgłaszałem to.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi