Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Siemanko, mam propozycje a raczej prosbe odnosnie szeregowca. Mianowicie zbliza sie reset, a co za tym idzie mozliwosc modyfikacji roznych klas Moje pytanie jest nastepjac: Czy moglibyscie wgrac spowrotem tak jak bylo kiedys, tzn zeby owa klasa miala M3 ? Chce grac ta klasa po resecie, ale stwierdzam ze jest troszke za slaba, swiadczy o tym ten fakty ze praktycznie nikt nim nie gra Co wy na to i czy jest taka mozliwosc ? Jezeli tak bede wdzieczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zajmiemy sie tym problemem jeśli okaże się ze klasa jest za słaba to postaramy się ja naprawić ,lub przywrócić ta co była . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi