Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257417 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Siemanko, mam propozycje a raczej prosbe odnosnie szeregowca. Mianowicie zbliza sie reset, a co za tym idzie mozliwosc modyfikacji roznych klas Moje pytanie jest nastepjac: Czy moglibyscie wgrac spowrotem tak jak bylo kiedys, tzn zeby owa klasa miala M3 ? Chce grac ta klasa po resecie, ale stwierdzam ze jest troszke za slaba, swiadczy o tym ten fakty ze praktycznie nikt nim nie gra Co wy na to i czy jest taka mozliwosc ? Jezeli tak bede wdzieczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Stycznia 2015 #261179 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zajmiemy sie tym problemem jeśli okaże się ze klasa jest za słaba to postaramy się ja naprawić ,lub przywrócić ta co była . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Stycznia 2015 #261180 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi