minejasu Napisano 28 Lutego 2016 #403637 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Nick:Jasiu Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dostwidczenie w byciu adminem dobra Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie: 9 LAT Steam / NonSteam:Jasiu Dlaczego Ty:Chcial bym miec admina na tym serwie Bo lubie dawac bany albo permy i chcialbym zeby ludzie na serwie nie wlanczali wh i aima Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Gram po szkole czasmi o 12,13 14 Kontakt:669458036 Podsyłam GT http://www.gametracker.com/player/Jasiu%20xD/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 28 Lutego 2016 #403658 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Podanie z serii "żart"? Oczywiście, że na nie. - na pewno nie masz 16 lat - nie umiesz pisać - kim ty jesteś? - link do gt? - chyba wygórowany ten staż - amx Więcej komentować nie trzeba. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 28 Lutego 2016 #403663 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Oczywiście ze jestem na nie: -nie znam cię -nigdy cię nie widziałem -sądzę ze nie znasz amxx na 7 -brak GT -i nie umiesz pisać napewno nie masz 16 lat Podanie z serii żart, jak juz kolega wyzej wspomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 28 Lutego 2016 #403671 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To jest już jakaś kpina.. -Po twojej ortografii i interpunkcji sądzę, że nie masz 16 lat. -Obstawiam też, że z amx kłamiesz. -Brak GT. -Kim ty jesteś? -Perm to nie jest ban? -Zapomniałbym, nie znasz regulaminu, masz sporo banów, choćby za komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 29 Lutego 2016 #403767 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jestem na Nie -nie znam cie -nie sadze ze amx 7 -sporo masz banow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 29 Lutego 2016 #403775 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jestem na NIE -Nie znam Cie -Nie za czesto Cie widuje -Co do stazu w grze szczerze watpie ze tyle grasz lecz moge sie mylic -Chcesz byc adminem bo lubisz banowac ? Jezeli tylko dlatego na pewno go nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 29 Lutego 2016 #403777 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 NA NIE. -Slaba aktywnosc na serverze -nie zglaszasz U@ -NIe umiesz poprawnie podania napisac + ortografia -Lamiesz regulamin chodzisz po txt -Amx na pewno nie znasz na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 29 Lutego 2016 #403796 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Ja także jestem na NIE po pisowni i ortografii,stwierdzam że nie masz 16 lat łamiesz regulamin "Dlaczego Ty:Chcial bym miec admina na tym serwie Bo lubie dawac bany albo permy :D" Byciem adminem to nie tylko dawanie banów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minejasu Napisano 29 Lutego 2016 Autor #403805 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jestem na Nie -nie znam cie -nie sadze ze amx 7 -sporo masz banow Noi co mnie to opchodzi ze mnie nie znas MAM banow spro Ale ze mialem perma rok temu i mialem ok. 300h na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 29 Lutego 2016 #403968 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań,Podanie napisane jak *************, często łamiesz regulamin. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi