lubson Napisano 11 Stycznia 2015 #257395 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Serwer się wyłącza/restartuje przy zmianie mapy i wrzuca dd2 ... nie wiem co się dzieje. A drugi problem jest taki że na nowo dodanych mapach nie ma wystarczająco dużo miejsca na respie dla wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257779 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nie potrafię się ustosunkować do tego, nie było mnie, nie widziałem, a jak wszedłem w okolicach 22;30 to wszystko było ok. Pozwolę sobie zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257780 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi