Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257387 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam. Dzisiaj chciałem kupić klasę premium Ninja na serwerze CODMOD200lvl. Krok po kroku wykonywałem polecenia w sklepie. Po wysłaniu sms-a o treści ag.multihead na numer 79840 dostałem wiadomość ,,Błędna wiadomość. Sprawdź pierwsze słowo i numer, na jaki wysyłasz. Spróbuj jeszcze raz.''. Kodu zwrotnego brak a 11zł poszły się jebać. Proszę o szybką reakcję. w Razie potrzeby mogę przesłać zdjęcie sms'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Stycznia 2015 #257390 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś się do @aquax lub @555_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Stycznia 2015 #257391 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi