Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256765 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nick : skill Wiek : 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na innych sieciach i się tam sprawdzałem. Tylko zabrano mi go ponieważ miałem dłuższą przerwę w grze. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9. Staż w CS-sie : 3-4 lata. Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Tak jak mówiłem byłem adminem na innych serverach. Myślę że przydałbym się do grona adminów, ponieważ : jestem miły, pomocny, gram często z rana (a wtedy jest najwięcej cheatów), umiem ich (cheatów) wykrywać i karać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godzinki Kontakt: GG:52560134 GameTracker: http://www.gametracker.com/player/Skill/80.72.40.110:27027/ [align=center]Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256773 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie mineło jeszcze 14 dni od poprzedniego podania. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi