Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256755 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witam. Mam problem z ss-ami, grałem na cod 200lvl, Nick: Giotto. Mapa de_aztec. Admin Az zrobił mi fotki ale ich nie mam w żadnym folderze szukałem chyba pół godziny i nie znalazłem. Proszę o pilną pomoc. Co mam zrobić? Dziękuje. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '79.191.107.130' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256756 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Tutaj masz poradnik http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256758 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Patrzyłem właśnie na ten poradnik, ale dalej nie znalazłem, widocznie powstał jakiś błąd albo coś innego. I najwidoczniej będę musiał się pożegnać z serwerem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256759 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 W wyszukiarce windowsa wpisz nazwę halflife może znajdzie jakieś pligi z tą nazwą . Przeszukaj jeszcze raz dobrze i na spokojnie Pamiętaj na wrzucenie ssów masz 24 od momentu bana , jeżeli nie wrzucisz ssów w czasie jedyną opcją na UB będzie zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . EDIT: Na nicku Giotto widnjeje jeszcze ban z 04.01.2015 czas na odwołanie od tego bana już dawno minął . Jedyną szansą na UB dla Ciebie jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256763 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi