Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256723 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Nick:xZUlek Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem adminem na wielu innych serwerach cod i ffa Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4 Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty:Chcial bym admina poniewaz jest duzo cziterow/hackerow/odpalow na serwerze i chial bym sie ich pozbyc jak najszybcej Mam doswiadczenie w bycu adminem chodze do Szkoly w Luczywnie mam dobre oceny itp.Moj ulubiony sport/przedmiot to Wychowanie Fizyczne Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zalezy jak wolne to od 3/4 H a jak w tygodniu to 1/2 (*.*) Kontakt:skyp adrian.zawadzki86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 10 Stycznia 2015 #256736 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem na NIE - Ortografia - Na serwerze grasz od dziś, masz przegrane 53 minuty. Minimum 30h - Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256745 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi