Marco Napisano 28 Lutego 2016 #403554 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Nick: Marco Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo duże ponad 5 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10):3 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam:Nonsteam Dlaczego Ty:Jak widzę ludzi którzy łamią reguły np: przezywają się obrażają innych graczy a poza tym byłem adminem na innych serwerach i znam powody banów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:zależy od dnia ale ponad 3hna dzień Kontakt:Nie posiadam GG ale jestem przeważnie w CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 28 Lutego 2016 Autor #403556 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jestem ogarnięty mała czasu spędzam na stronie ale jak coś do można spokojnie do mnie pisać odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 28 Lutego 2016 #62266 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jestem na NIE. -Gdzie GT? -Nie znasz regulaminu (pokazałeś to przed chwilą, ban za miny). -Słabo znasz amx -Twoja frekwencja w ostatnim tygodniu jest bardzo słaba. -Kontakt @Marco mówiłem, że nie znasz 5. Zakaz stawiana min: w przejściach, w oknach, na schodach, w wentylacji oraz na i przed drabiną oraz na respie przeciwnika oraz swoim respie. (Ban 30 min) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 28 Lutego 2016 #403593 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Na nie - GT - Nie znam Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco Napisano 28 Lutego 2016 Autor #403605 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jestem na NIE. -Gdzie GT? -Nie znasz regulaminu (pokazałeś to przed chwilą, ban za miny). -Słabo znasz amx -Twoja frekwencja w ostatnim tygodniu jest bardzo słaba. -Kontakt Jestem na NIE. -Gdzie GT? -Nie znasz regulaminu (pokazałeś to przed chwilą, ban za miny). -Słabo znasz amx -Twoja frekwencja w ostatnim tygodniu jest bardzo słaba. -Kontakt należałem do ct i dostalem bana za miny na swoim respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 28 Lutego 2016 #403607 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Na Nie brak linki do GT admina miales 5 lat i skala amx tylko 3 nie znam cie czas jaki poswiecasz na gre 3h ? ja w gt widze ledwo po 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 28 Lutego 2016 #403616 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 należałem do ct i dostalem bana za miny na swoim respie - nie znasz regulaminu ( nie mozna stawiac min na respach) - nie znam cie -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 28 Lutego 2016 #403652 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagiań, znajomość regulaminu oraz amxx. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi