Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256686 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:KA'Lion [GM] Godzina, data zdarzenia:z 10 minut temu Mapa:dust2 STEAM_ID / IP:89.76.56.25 Uzasadnienie: no gram, gram za gramem i nagle ban tylko problemo sprawdzcie czy SS zostaly mi zrobione poniewaz nawet po resecie PC nie odnalazłem ich w folderze z moją grą.. ( i nie próbuje tu sie wymigać ) jezeli są to je znajde. * szukałem wszedzie.. moge wam wysłać screene folderow ale i tak pewnie nie uwierzycie i powiecie ze sciemniam.. sam bym tak zrobil.. cóz.. pozdrawiam ludzi ze starego cs-head TP (o ile to jest to) sie grało sie adminowało a teraz sie bana dostało * ?moze ma ktos poratować jakąś radą pisałem do wujka google zbytnio mi nie pomógł..? * próbowałem przez "uruchom" virtualstore puste poradniki mowia o steam i o dysku C ja mam NS i na dysku D.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Du er permanent bannlyst fra denne Serveren! [AMXBans] Bannlyst Alias : KA ' Lion [GM] [AMXBans] Grunn : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Du kan klage om din ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Din SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Din IP : ' 89.76.56.25 ' [AMXBans] ======================================== WIELKIE DZIEKI ! juz myslałem ze nie wyjde z tego cały http://www67.zippyshare.com/v/48865052/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 10 Stycznia 2015 #256695 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 SSy sa robione automatycznie wiec musisz je miec. Szukaj plikow w formacie .tga tj: Halflife00.tga 01.tga 02.tga 03.tga 04.tga tu masz jeszcze poradnik jak znalesc SSy: http://multi-head.pl/topic/13246-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2015 #256696 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Szukaj zdjęć TGA, nazwa halflife01, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256713 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Przypominam że masz 24h na wrzucenie screenów od otrzymania bana w przeciwnym razie będziesz musiał zrobić 100 reklam sieci własnoręcznie aby otrzymać UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256743 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi