@CrazyKills@ Napisano 9 Stycznia 2015 #256640 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam,mam pewną propozycję , otóż : Nie wprowadzilibyście gracza , moderatora,grafika,administratora itd miesiąca lub tygodnia ? Myślę że taka rzecz większość osób by motywowała do działania w poszczególnych działach . Na to kto by został grafikiem itd tyg lub miesiąca głosowali by gracze ( tutaj myślę to rozpatrzeć bo mógłby się zaczać spam na serwerach typu "głosuj na mnie ". Moglibyście wprowadzić też nagrody ( tutaj opcojonalnie ) chodzi mi tylko o to że być może zwiększyła by się aktywność większości graczy ,moderatorów ,adminów itd ( Nie mówię że jest zła aktywność ).Można by również wprowadzić pod profilem np 2 razy został graczem tyg lub miesiąca. Jeżeli był już gdzieś ten temat kiedyś to przepraszam i proszę go usunąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2015 #256693 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Zajrzyj do działu konkursów. Już dwa podobne plebiscyty od dawna są prowadzone. Na nich jak na razie przystańmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Stycznia 2015 #256694 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi