Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256634 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam mam propozycje abyście nagrywali wasze akcje z ( Cs ) 1.6 i GO ...... i mi przesyłali ja co tydzień i miesiąc będę z tego wybierał i montował filmy z najciekawszymi akcjami/momentami i feilami taki ToP ...... Jeżeli będzie taka możliwość to chciałbym również zamieścić logo i nazwę serverowni naszej jednocześnie promując dzieki temu Multiheada Również proszę o to byście nie skupiali się tylko i wyłącznie na skill momentach a właśnie i na śmiesznych jak i failach by powstało coś na prawdę fajnego Co wy na to ?? Zmontowane filmy będę publikował tu , na FB , Twit, Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256636 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Pomysł nie jest zły jeżeli też byś mógł podać jakiś ciekawy i łatwy program do nagrywania cs go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256638 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Info co do wszystkiego jak i programów na PW :> udzielę potrzebnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi