Podziemny Ruch Oporu Napisano 9 Stycznia 2015 #256427 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Wyslalem sms na numer 79480 o tresci ag.multihead aby kupic klase premium na nik Podziemny Ruch Oporu i mi pisze ze niepoprawny numer lub kod a kasy nie mam . Prosze o jak najszybsza pomac w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 9 Stycznia 2015 #256430 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Potwierdzam. Byłem przy tym i ten błąd już nie pierwszy raz się zdarzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Stycznia 2015 #256450 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Napisz mi na pw jaka klasa i na ile . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 9 Stycznia 2015 #256451 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi