Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256364 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nick: Pisiont Groszy Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminem nie byłem jeszcze nigdy to byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):3 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Nie posiadam Steam. Ale gwarantuje czystą grę. Dlaczego Ty: Hmmm... Lubie nawiązywać nowe znajomosći. Lubie dawać dobry przykład młodszym jak i starszym. Trochę bluźnie ale ograniczam to. Będąc adminem nie będę używał wulgaryzmów (słowo) . Nie awanturuje się nie znosze konfliktów staram się je łagodzić. Potrafię rozpoznać czitera bardzo dobrze. Regulamin znam praktycznie na by Browser Shop">PAMIĘĆ . Jestem szczery i lubię żartować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 4-6 h Kontakt: GG-46808694 <--- Jestem codziennie przez większość dnia , TS, Facebook. Jeśli zajdzie potrzeba by Browser Shop">ZAINSTALUJE Skype http://www.gametracker.com/player/Pisiont%20Groszy/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256415 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No to tak, tak patrze i czytam i powiem wielkie i radosne TA* . NIE Po pierwsze: - Wiek - AMX - Brak steam, no ale ... - Co do tych twoich braków konfliktów to nie jestem przekonany I ogólnie NIE. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256416 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jestem nie -nie ma doświadczenia w byciu adminem -wiek -znajomość amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 9 Stycznia 2015 #256585 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jestem na NIE -znajomość amx -bluźnisz na serwerze -brak steam + Ogarniasz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 9 Stycznia 2015 #256594 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dajcie mu szanse Powiedzcie,liczy się wiek czy zachowanie?Co niektórzy w wieku 14/15 lat są bardziej dojrzali niż ci w wieku 20lat...Ogarnia gre i można z nim fajnie pogadać i co najważniejsze się dogadać oraz gra często.A braki z amx itd. przecież da się nadrobić.I na 100% nie gra na cheatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 10 Stycznia 2015 #256807 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Smyku , Pol eco z Deagl , tez tak pisze i do niego nie masz pretensji a już kiedyś tak samo napisałem ze brak steam ( ale sam nie mam . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 10 Stycznia 2015 #256814 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Hah .ale jak nie miał to tez pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256910 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem na Nie a dlaczego : -Twoja kultura jest na zerowym poziomie jak admina nie ma to spinasz do każdego -Wiek -znajomość amx Ogarnij kulturę to dostaniesz może admina ale ja jestem na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256913 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Okej przyznaje moja kultura zostawia trochę do życzenia. Ale pracuje nad tym... Zdaży mi się przeklnąć na czitera :_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256928 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jestem na Duże Nie , początkujący i mała znajomość amxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2015 #256935 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Popraw kulturę, nie popadaj tak w konflikty i spróbuj za jakiś czas. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi