Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256320 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nick: tittzi Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem kiedyś swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: gram już dobre 5 lat, lecz z krótkimi przerwami Steam / NonSteam: STEAM_0:1:33248242 Dlaczego Ty: Pomyślałem żeby złożyć podanie mimo tej ilości godzin przegranych, aby wieczorem, a nawet po północy 'pilnować' serwera aby cheaterzy nie korzystali z tego serwera, ponieważ dużo ich się kręci podczas nocnej gry, lecz nie ma admina aby to uporządkować, więc pomyślałem że spróbuje chociaż napisać podanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: gram w nocy, przeważnie od 23 do 5 Kontakt: GG: 12543732, a także można pw na forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/tittzi/80.72.43.106:27035/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256352 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja jestem na Nie , masz nie całą 1/5 wymaganych godzin oraz małą aktywność na forum . Poza tym nie widziałem Ciebie po północy ani razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256358 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 na moje oko potrzebne jest 100h, a ja przegrałem 55,5h, to raczej nie jest 1/5, co do aktywności na forum to prawda, mało wchodzę, ale przeczytałem regulaminy, więc to jest chyba najważniejsze, ostatnio gram codziennie i też mogę stwierdzić że Ciebie nie widziałem za często, były kilka razy, ale niezbyt często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256386 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ty patrzysz na ilość zabójstw, a nie na czas, masz przegrane 16h... :nea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256387 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi