Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256237 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 otóż tak po prostu dostałem bana za czitowanie bo dobrze mi szło i ładnie kośłem z tytanowymi nabojami, Żadna prosba o screeny,ban i już: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1319544722' [AMXBans] Your IP: '178.183.143.224' [AMXBans] ======================================= serw dd2+bf4+cod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 8 Stycznia 2015 #199213 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Chcialbym by admin ucze sie przedstawil dowod tego bana... ma na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256596 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 możliwe, że akurat jak widziałem to "szło aż za dobrze" co drugie zabicie przez głowę, mogłem najpierw napisać o ss'y mój błąd, byłem po imprezie (to żadne wytłumaczenie) gracz powinien dostać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 9 Stycznia 2015 #256598 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 UB admin pkt ostrzezenia brak dowodow - niech ktos doda z administracji - dziekuje temat prosze zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Stycznia 2015 #256599 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi