Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256162 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Data i godzina: 07.01.2015 nie znam godz. Nick admina/gracza, który zawinił: Smyku Dowody:to moje dowody [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Smyku [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.18.227 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Świadkowie:kitkat Uzasadnienie:Gralem sobie normalnie i wyszedlem sam dzisiaj whcodze i pisze BAN na konsole sprawdzam konsole a tam za podszywke jaka podszywke ??????? Nie wiem dlaczego ale dostalem chyba bana na nick bo pisze STEAM_ID_LAN a moj steam to :STEAM_0:1:29697219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256174 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Potwierdzam to co mówi mój kolega:) Ma bana za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 8 Stycznia 2015 #256185 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jest chyba admin na serwie o nicku Smyku stąd całe zamieszanie. Proponuje ub dla kolegi i zmieniasz nick... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #169132 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Kolego ban jest z 20.12.2014 a ty się teraz odwołujesz??? To Ci się szybko spomniało.Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Stycznia 2015 #170029 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi