Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256138 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Siemanko , kiedy odpalam serwer COD MOD 500k Level. Dostaję na powitanie bana. ? Mam router i pewnie zmienne ip tak ? Jak na to poradzic bo bardzo chcę pograc sobie na tym serwerze ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256146 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Spróbuj zresetować ruter może to pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256147 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256154 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Podaj jakieś ip lub sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256159 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Już wiem !! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DigiMonster. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : nnn [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.21.136.3 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Jakim cudem jak nawet nie wszedłem na ten serwer nigdy nie zdążyłem nawet , nawet nick 3 razy zmieniałem i to samo za aima ? ale jak jak tam nawet nigdy nie grałem nawet nie strzeliłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256160 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ban jest jeszcze z zeszłego roku ale niestety jedyną opcją na ub jest zrobienie 100 reklam sieci własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256161 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 no tak ale ja nigdy powtarzam nigdy nie grałem na tym serwerze ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #151339 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Podaj swoje ip, sprawdzimy czy akurat tam nie widniejsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256165 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 po sprawdzeniu ip mam takie : 178.21.136.3 Jestem gotów płacic na tym serwerze jakies klasy vipka czy co tam ;> a tu taki fix :< Miesiąc temu założyłem nową siec. Zmieniłem bo Vectra była straszna , muliło ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256197 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nawet nie muszę sprawdzać w bansie, żeby widzieć to jak ip się pokrywa z tym banem. Jeżeli grasz na steam to niestety nie mamy pewności że to nie byłeś Ty tylko grając na nsie pod innym nickiem. Również nie mamy możliwości odbanowania Ciebie, ze względu na to że odbanujemy czitera. Jedyna opcja wtedy jaka jest to zrobienie własnoręcznie 100 reklam na rzecz sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256216 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ustawiłem sobie w ustawieniach rutera dynamiczne ip czy za takie coś jest ban czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256306 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Zamykam, zmiana IP leży w Twoim interesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256307 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi