Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256117 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 1.Speediee_UK 2.25 lat 3.mialem juz admina nie raz ale to jakis rok temu ale mysle ze spokojnie bym przypomnial sb wszystko 4. 8 5.niestety nie mam steam 6.hmm mysle ze poradze sobie w tej roli nie jestem wrednym graczem ubie pomagac graczom:) 7. 2-3h o ile nie jestem w pracy 8. [email protected] prosze o rozpatrzenie mojej prosby z powazaniem Speedie_Uk i dzia za uwage pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256123 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 To podanie to żart?? 5h na serverze podanie od jakiś numerków napisane masz podany wzór to mogłeś go chociaż wkleić i wypełnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256124 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi