Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie o admina [FFA]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:
[PL] * MaHir *
Doświadczenie (w byciu adminem):
miałem własne sieci już nie aktualne między innymi your-gaming.pl cs-fp.pl i inne o których już nie pamiętam oraz pełniłem ważne funkcje na innych sieciach jak cs-niemożliwe gdzie byłem h@ i anticheat. (nie reklamuje sieci ponieważ są one już nie aktywne) Całe doświadczenie opieram na 1.6. Wgrywanie czy edycja pluginów amxx też nie jest mi obce. Posiadałem serwery nie tylko związane z cs.
Znajomość AMXX (W skali 1-10):
nie widzę problemu z użyciem tzw. amxmodmenu. więc mogę śmiało powiedzieć że 10, aczkolwiek muszę sobie przypomnieć i sprawdzić zmiany między CS:GO a CS 1.6 w komendach amx
Staż w CS-sie:
no tu raczej się nie wypowiem bo od dawna, zacząłem od 1.6 na nonsteam, potem jeden steam, drugi, trzeci którego używam do tej pory. Jest to kilka porządnych lat. Nie gram jak props jakiś ponieważ przerwy i sprawy prywatne mówią za siebie, aczkolwiek gram dużo i dużo spędzam czasu przed komputrem. Na CS:GO przeszedłem  jakieś 190h przegranych temu :)
Steam / NonSteam:
STEAM
Dlaczego Ty:
Irytuje mnie brak kultury i przestrzeganie regulaminów panujących na sieci oraz od nie dawna zaczętych bugów na mapie Mirage. Zacznijmy od tego kiedy widziaałem tam aktywnego admina? Ohh.. to chyba czas wakacji :)
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:
Nie przeliczam tego na czas.. zazwyczaj siedzę przed kompem ile mogę.. No i zdarza się zadzwonić do kobiety z tekstem "Kochanie dziś się nie widzimy bo gram mix-a" xD Także nie jestem jakimś chamskim człowiekiem tylko odpoczywającym graczem lubiącym pograć i pogadać na serwerze :) No ale jeśli musiałbym odpowiedzieć to będzie jakieś 5h przerwa na papu i wracamy do kompa jeśli nie ma pracy :) 
Kontakt:
GG: 23633315 STEAM: STEAM_1:0:41413555  (Sygnatura)

Link do GameTracker'a: 
http://www.gametracker.com/player/%5BPL%5D%20%2AMaHir%2A/91.185.185.117:27051/

@@ edit:
poprawa wyglądu dla komfortu czytania  + Gametrack

Jestem na TAK, aktywny, pomocny, ogarnięty :) 

A co do postu UP to Vipo szczerze powiem, że Ciebie widać dużo rzadziej na serwie niż kolegę UP, w każdym podaniu wypowiadasz się cyt. " Nie kojarzę Cię, na NIE", a powiem szczerze, że to akurat Ciebie nikt nie kojarzy ;/

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 10 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...