Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255878 Napisano 8 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:naCzuja Godzina, data zdarzenia:ok 24 07-01-2015 Mapa:dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:dostalem bana na stale za czyjes IP?? mozna to jakos zalatwic mam steam i on nie bym tu banowany a ten ban nie wiem skad gram nagle dostaje bana za IP , a z tego co wiem mozna IP moze sie powtarzac u paru osob takie samo ale steam nie takze moge chyba liczyc na ub?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : na.Czuja [AMXBans] Powod : ' Aktywny na IP ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26905803 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.18.208.194 ' [AMXBans] =================================odwoluje sie od opini administratora gdyz dlaczego ja mam tracic skoro to nie ja czitowalem a co poradze na to ze mam stale ip??????? moj steam nie byl tu banowany takze powinniscie wziasc i to pod uwage a nie ip nie da sie go zmienic bo mam internet radiowy i nic z tym nie zrobie prosze o pozytywne rozpatrzenie sprawy... pozdrawiam
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255892 Napisano 8 Stycznia 2015 Pod tym IP "81.18.208.194" są 2 aktywne bany . Zadzwoń do operatora i poproś o zmianę IP . Niestety nie możemy dać Tobie Ub ponieważ odbanujemy dwóch innych cheatów .
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255893 Napisano 8 Stycznia 2015 nie da rady bo juz mialem taki problem ale na innej sieci mnie odbanowali a haxy nie wrocili oni maja neostrade czy cos i maja zmienne ip takze nie wiem najwyzej nie bede tu gral
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255911 Napisano 8 Stycznia 2015 Moze zresetuj ruter chyba pomoze,jesli nie to jak chcesz Ub mozesz tez zrobic 100 reklam naszej sieci.
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255913 Napisano 8 Stycznia 2015 Moze zresetuj ruter chyba pomoze,jesli nie to jak chcesz Ub mozesz tez zrobic 100 reklam naszej sieci. Dział nie jest przeznaczony dla Ciebie . A co do zbanowanego to niestety zostajesz na dzień dzisiejszy bez UB ponieważ nie odbanujemy cheatów z tego IP . Musisz zmienić IP u operatora ,, Pozdrawiam PS. ew zmiane mojej decyzji niech podejmą rangi wyższe .
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255914 Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
8 Sty
6
Popularne Dni
8 Sty 2015
6 posts