Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255818 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:naCzuja Godzina, data zdarzenia:ok 24 07-01-2015 Mapa:dust2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie:dostalem bana na stale za czyjes IP?? mozna to jakos zalatwic mam steam i on nie bym tu banowany a ten ban nie wiem skad gram nagle dostaje bana za IP , a z tego co wiem mozna IP moze sie powtarzac u paru osob takie samo ale steam nie takze moge chyba liczyc na ub?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : na.Czuja [AMXBans] Powod : ' Aktywny na IP ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 26905803 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 81.18.208.194 ' [AMXBans] =============================================== o takie cos mi wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 8 Stycznia 2015 #255808 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 jak dla mnie nie ma UB bana dostales na ns czyli mogles sie odpalic a na steam grasz czysto lub wgl stad nie ma bana ani 1 ale to UBT jeszcze rozpatrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255836 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Możesz co najwyżej zmienić IP, tego nie odbanujemy, bo pewności, że to nie ty grałeś na ns'ie nie mamy żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255837 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi