Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #252272 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nick; KilleR -,- data/godz .przed chwilą mapa;inferno Dostałem bana za aktywnego ale nie wiem o co chodzi bo ostatnio wstawiłem ssy i dostałem ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Stycznia 2015 #255788 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=25560 kto Ci dał za to ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 7 Stycznia 2015 #255816 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 kolego na ten sid masz juz 2 bany dzis polecial 3 a wiec nie ma ub , Czarna jest spostrzegawcza za co dostaje plusa bo jak lukniecie w sid to 2 bany sa w rubryce wygaslych chodz nie wygasly jak ktos wie jakim sposobem tak jest niech mi napisze PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #255817 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi