Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255659 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam mam problem. Dzisiaj kiedy chciałem wejść do gry pojawiła mi się taka informacja: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 1010 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : gogo [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.254.191 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Nie wiem o co chodzi. Nigdy nie grałem na takim nicku. Mój nick w grze to oko. Czy możliwe jest to, że ktoś mi się włamał na Steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Stycznia 2015 #255665 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Spróbuj zresetować router. Musiałeś podłapać już wcześniej zbanowane IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #255674 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255663 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Pomogło! Dzięki wielkie. Już myślałem, że będę musiał szukać nowego serwera ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255864 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi