Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255585 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witajcie, przed dostaniem bana miałem 58 lvl na Namiestniku. Bo dostaniu ub... 1 lvl! Nick: Aux`` fictive. ` Proszę o przywrócenie lvl'u. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255843 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Level zapisuje się pod dany nick do bazy danych. Jeśli masz identyczny, jaki miałeś wcześniej, wszystko musi się zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255988 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Niestety się nie zgadza. Próbowałem wszystkie warianty. @ nawet jest nick na który zostałem zbanowany, i na nim też 1... więc czyżby się level usunął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Lutego 2015 #268860 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi