mała Napisano 7 Stycznia 2015 #255580 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Hej. Może ktoś mnie tutaj pomoże. Poszukuję damskiego tatuażu tuż pod obojczykiem w postaci delikatnego napisu. (napis na pewno, nie po polsku i nie o miłości bo to jest słabe.) Napisy, które mnie interesują - w języku angielskim ew. łacińskim. Przykłady : Trust, respect, love and humility - Prawda, szacunek, miłość i pokora. Never a future, always a lesson - Nigdy klęska, zawsze lekcja. You get what you give - Dostajesz, to co dajesz. Nie potrafię zdecydować się co do tych 3 napisów.. Każdy ciekawy napis, strona bądź grafika z fajnym wzorem w innym miejscu, mnie usatysfakcjonuje. Stawiam plusiki za takie sensowne, mające jakąś wartość napisy oraz wzór na łopatce/karku najlepiej nie rzucający się w oczy, ale interesujący. Pobierz Najlepszego CS 1.6 Wciśnij By Pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255606 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wiesz co , dla mnie by miały sens te dwa: Never a future, always a lesson - Nigdy klęska, zawsze lekcja. You get what you give - Dostajesz, to co dajesz. To ty wybierasz co jest dla Ciebie najlepsze , i co do Ciebie PASUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 7 Stycznia 2015 #255618 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Never a future, always a lesson Ten jest mega moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 7 Stycznia 2015 #255635 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A może wymyślić coś własnego, unikalnego.. w sumie tatuaże powinny wyrażać nas, a nie tekst który ktoś wymyślił. Sam napis, czcionka to już tatuażysta ci przestawi co umie, itp. Ale tekst.. zrób tak by wyrażał Ciebie i żebyś nie martwiła się czy na kolejnych wakacjach nie spotkasz laski z tym samym tatuażem na plaży lub basenie. [align=center]"Zdrada to cios, którego nie oczekujesz. Jeśli poznasz dobrze swoje serce, to nigdy ci takiego ciosu nie zada. Będziesz bowiem znał jego najtajniejsze marzenia i jego tęsknoty, i będziesz je szanował. Nikt nie może uciec przed własnym sercem. Dlatego już lepiej słuchać, co ono mówi. Aby żaden niespodziewany cios nigdy Cię nie dosięgnął."[/align] [align=right]Paulo Coelho[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi