Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255561 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jest taka sytuacja. Dostałem bana nie wiem od jakiego to było admina , ale wlepił mi bana za bana "aktywnego" . Nie mam pojęcia o co mu chodziło ale spoko. Wszystkie ssy do tej pory wstawiałem i nie było żadnego problemu. A dzisiaj wbijam na serwer i dostałem bana "aktywny" no cóż. Nie mam admina kto mi dał bana ale proszę o sprawdzenie i o ub jak można. Mój nick w grze to NeeD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255565 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Ja Ciebie zbanowałem ponieważ dostałem info na u@,że masz aktywnego za nie wstawienie ss z CoD'a 200,sprawdzilem w amxbans i niestety ale zgadza się. Ban widnieje na nicku NeeD z 17.12 więc nie rozumiem w czym problem. Proszę tutaj link : http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 7 Stycznia 2015 #255569 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Masz tutaj dokładniej. Po prostu zmienne masz ip i pykasz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255840 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zbanowane IP nie ma nic wspólnego z IP gracza. Prześledziłem również historię logowań na forum - ani razu kolega nie używał podobnego zakresu. Zbieżność nicków, UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255841 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi