Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255552 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nick: Richard Wiek: 21 Data rejestracji na forum: 25 wrz 2014 Czas spędzony na forum: 8d 12h 45m 54s z czasem będzie dłuższy Doświadczenie w ocenianiu: posiadałem UBT na innych sieciach więc w ocenianiu ssów problemów nie mam . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście że tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak na serwerze Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę pomóc i myślę że dodatkowa para rąk się przyda . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: trudno to określić w godzinach/minutach ale po kilka razy dziennie o różnych porach wchodzę Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania . Pozdrawiam Richard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255831 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zestaw PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255867 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi