Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255482 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nick: | RG | `DarkS!d3 :> Wiek: 18 Data Rejestracji na Forum: 14 Września 2014 Czas spędzony na forum: 3 dni 11 godzin 11 minut 24 sekundy ^^ Doświadczenie w Ocenianiu: dosyć spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze:? Tak raz na serwerze Dlaczego ty:? myśle że przydadzą wam sie rączki do pomocy ^^ Ile czasu poświęcasz na forum dziennie:? od dzisiaj będe przesiadywał nawet po 4-5 godzinek ponieważ z dniem dzisiejszym zakończyłem kursy. Dwumiesieczny staż jako Admin (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: jestem miłym cichym chłopaczkiem nie ma ze mną problemów i jestem pomocny bynajmniej na tyle ile daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255830 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Zestaw PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Stycznia 2015 #257841 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi