Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255450 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Z racji, że jest sporo, że tak to ujmę, zażaleń z powodu słabego mapcyklu, powtarzalności map, oraz umieszczenia tam niefajnych map, przez które pustoszeje serwer, postanowiłem zgodnie z radami graczy czy adminów zrobić temat, w którym będzie można wypisywać mapy, które waszym zdaniem powinny sie znaleźć w MC, oraz te które nie powinny się znaleźć. OBECNY MAPCYCLE: de_inferno de_nuke de_aztec de_train de_alexandra de_westwood de_dust2 cs_office de_piranesi de_dust2002 de_winteraztec de_inferno de_cbble de_kabul32 de_blue de_dust2 de_eldorado de_hell de_tuscan de_dust de_prodigy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 7 Stycznia 2015 #228740 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Obecny mapcykl nie jest najgorszy mapy sie nie powtarzaja jest moim zdaniem ok kazda mape trzeba zagrac a nie tylko 4 z tych wszystkich. Ja bym dodal jeszcze mape de_irak i de_ruska bardzo dobre mapy i popracowalbym jeszcze nad tymi respami bo na mapach hell i tuscan zabijalo graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 7 Stycznia 2015 #247722 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Brakuje cs_militia, de_nuke_rarea, ew. de_russka a przede wszystkim to nie widzę de_mirage, cs_italy. Nietrafione to alexandra i blue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 7 Stycznia 2015 #246082 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Moim zdaniem by się przydało jakieś awp. Np. awp4one lub coś takiego. Brakuje tego na serwerze. Tak samo się zgodzę z kolegą na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 7 Stycznia 2015 #246308 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Potwierdzam i podpisuje sie pod wypowiedzia Wdz. Blue jeszcze spoko ale alexandra nie zbyt;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255546 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No to tak, respy na tuscanie i hell są naprawione, przynajmniej to zgłaszałem, ale nie było problemów chyba od tamtej pory. Co do tych map to de_russka jest spoko, ale muszą być spawny zrobione bo na bank nie ma, chyba że jest wersja _32. Cs_italy i de_mirage powinny jak najbardziej znalezc sie w cyklu. Mapa awp_ moim zdaniem nie jest potrzebna, chyba że może awp_dust czy jakaś inna duża mapka, żeby ewentualne 16 v 16 mogło spokojnie i bez stresu pograć (jest też jakaś większa india czy coś podobnego). Mapa de_blue moim zdaniem jest bardzo dobra i bezdyskusyjnie powinna zostać. Alexandra jest niezła, sam o nią kiedyś zabiegałem, ale teraz uważam, że nie jest dobra. Cs_militia jest spoko, mogłaby się znaleźć. de_irak hmm dawno nie grałem na tej mapie i szczerze jej nie pamiętam, ale była grywalna, więc też powinna urozmaicić nasz MC. Moje propozycję: de_dust4ever de_nuke_rarea de_abaddon <-- zajebista de_westwood_big de_inferno2se de_dust2006 To co usunąć: de_winter_aztec - to po prostu aztec... de_alexandra - zabijanie z respa, nierówna mapka, terro ma przewagę zazwyczaj EDIT - Wczoraj była taka sytuacja i w sumie nie tylko wczoraj, że było 5v5 i nie było co grać, musiałem włączyć awp_india.. Chciałbym też by na serwerze znalazły się mapy typu de_dust2x2, cs_wiocha, de_dust2_long. Niekoniecznie w mapcyklu bo to sensu by nie miało, ale żeby były dostępne dla adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 7 Stycznia 2015 #255558 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Mi najbardziej brakuje de_chetau. Dodatkowo można by dodać takie mapy jak: cs_militia, cs_estate, de_museum (duża mapa, może okazać się fajną propozycją) oraz de_torn. Z obecnego mc trafionymi mapkami są: de_blue, de_kabul32, de_piranesi A i oczywiście nie trafione kompletnie mapki to: -de_dust - zazwyczaj to CT ma tutaj przewage, gracze z CT cały czas narzekają na cele mapy nie wykonane przez TT -de_eldorado - niby duza mapa, ale jak dla mnie to westwood wystarczy -de_alexandra - jak napisał Underd0g zabijanie sie z respów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 7 Stycznia 2015 #255709 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Do dodania moim zdaniem de_mirage , de_chetau można też spróbować z de_museum Nie trafioną mapą jest w 100% de_dust , słysze ciągle tylko narzekania na tą mape od graczy i uważam ,że jest to mapa jedynie dla ct. Jest zbędna. Pozostałe mapy mogą jak dla mnie pozostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255801 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Vertigo? fy_snow_2010, rozszerzona wersja normalnego snow'a, grywałem na 30-slotowych serwerach i mapka była rozchwytywana. Podkradli już moją propozycję, a mianowicie museum, mapa bankowo wypali, jestem tego pewien. Z poważaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 8 Stycznia 2015 #255888 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 do usuniecie winter aztec oraz eldorado bo fajna mapka ale zbedna luz wole west big ale ten abaddon fajna dust4ever tez fajne mapki jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Stycznia 2015 #255895 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 cs_militia, de_irak - te mapy były już kilkakrotnie wrzucane, za każdym razem frekwencja na nich spadała. Trzy mapy awp_ są dodane do vote i admini mogą je zaproponować graczom od czasu do czasu dla odmiany. Na ten moment: + de_russka de_mirage de_dust4ever de_abaddon de_museum de_chateau - de_dust de_eldorado de_alexandra de_winteraztec Mapcycle wygląda następująco: de_inferno de_dust4ever de_nuke de_aztec de_train de_russka de_westwood de_chateau de_dust2 de_mirage cs_office de_piranesi de_dust2002 de_museum de_inferno de_cbble de_kabul32 de_blue de_dust2 de_abaddon de_hell de_tuscan de_prodigy Czekam na Wasze dalsze propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #255938 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ponawiam propozycję, bo mam wrażenie, że zostałem pominięty de_vertigo fy_snow_2010 Z poważaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2015 #256036 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 vertigo było nie raz grane, zazwyczaj z całkiem niezłą frekwencją fy_snow_2010 myślę, że może znaleźć również w MC albo jakis fy_iceworld. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 8 Stycznia 2015 #256111 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 W takim razie ją również zaproponuję pewną mapę de_salt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Stycznia 2015 #256186 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja zaproponuje bardzo ciekawa mapa de_cpl_mill oraz de_dinaunion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 8 Stycznia 2015 #256204 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 ja bardzo prosze o de_torn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #199079 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 1. Proponuję wgranie mapy cs_estate. Mapa jest znana i lubią ją gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 9 Stycznia 2015 #256241 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Tuscan jest juz w mc wiec nie trzeba linku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 9 Stycznia 2015 #199074 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja bym proponował vertigo, estate, i jeszcze pamiętam taką mapkę z samolotem na śniegu i ciężarówką hm... nie przypomni mi się nazwa teraz de_..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2015 #256271 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 lubson ta mapka z tirem i samolotem na śniegu to była mapa de_survivor. Również polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 9 Stycznia 2015 #256288 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Vertigo bardzo dobra propozycja, też jestem za tą mapą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2015 #256312 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 de_vertigo de_cpl_mill Te dwie mapy już zostały doklejone do mc, gdyż są znane i był już u nas dobrze grywalne. fy_snow_2010 de_salt (jest od dawna w vote) de_torn cs_estate de_survivor Te natomiast są mniej znane, dlatego żeby zmniejszyć ryzyko opustoszałego serwera admini będą mieli je do dyspozycji w opcjach głosowania. Możecie od czasu do czasu zrobić głosowanie i ewentualnie wybrać którąś z tych map. Żeby było Wam łatwiej, wszystkie mapy których nie ma w mapcycle, a sa dostępne do głosowania, będę na samym początku listy wyboru. Aktualny mapcykl: de_inferno de_dust4ever de_nuke de_vertigo de_aztec de_train de_russka de_westwood de_cpl_mill de_dust2 de_chateau de_mirage cs_office de_piranesi de_dust2002 de_museum de_inferno de_cbble de_abaddon de_dust2 de_hell de_kabul32 de_blue de_tuscan de_prodigy Mapy do głosowania: awp_india awm_map-team74 (awp) cs_italy cs_estate de_salt de_nuke_1337 de_kabul_inv de_survivor de_torn de_alexandra de_eldorado fy_buzzkill fy_snow_2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 11 Stycznia 2015 #257220 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 No i aim_map też trzeba dodać, było lecz się zmyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2015 #257290 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Moim zdaniem mapa survivor powinna spokojnie znaleźć się w cyklu map. Wcale nie jest zapomniana, czy ludzie jej nie znają, po prostu nie gra jej się często. Ewidentną zaletą tej mapy jest to, że są równe szanse, zarówno CT, jak i TT mogą spokojnie ugrać. Mapa zbalansowana i bardzo grywalna, wgrajcie to zobaczycie Z poważaniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubson Napisano 11 Stycznia 2015 #257446 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Na wszystkich nowo dodanych mapach trzeba zwiększyć respown ludzie nie mogą dołączyć max jest 10vs10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi