Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255170 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wzór: Twój nick podczas gry: Brolken Head Godzina, data zdarzenia: około 18:20 Mapa: Chyba cs_office STEAM_ID / IP: ' STEAM_2 : 0 : 1947069091 ' / IP: 87.206.115.241 Uzasadnienie: a więc zaczynam gre dopiero na tym serwerze. Mam staty 1 na 6 prawie najgorszy w mojej drużynie i BAN powód: z czitami to na boty idź grać. Żadnych czitów nie miałem, czego najlepszym dowodem są moje staty. SSów nie dostałem a żałuje. Sprawcą całego zdarzenia jest Admin: $iwy który nie ma dobrego zdania wśród innych graczy no ale nie ważne, nie mi to osądzać. Myślę że to pomyłka i szybko to wyjaśnimy. Prosze o szybkie UB Przecież tłumaczyłem że nie wiem skąd ten drugi ban i że możliwe jest ta opcja z dzielonym internetem. Ta osoba nie gra już na waszych serwerach i jedynym poszkodowanym jestem ja. Proszę o powtórne rozpatrzenie mojej sprawy bo zależy mi na grze u was. Nie jestem czitem, gram czysto. Admin $iwy miał sie wypowiedzieć na temat mojego wczorajszego niesłusznego bana (staty 1na6) !! Admin nie odpowiedział w ciągu 24 h i Joe powiedział ze wtedy dostane UB. Pozatym jak było widać gracz Bobek który jest 6 w top15 na waszym serwerze również wstawił sie za mną gdyż też uważa że Admin $iwy postąpił niesprawiedliwie banując mnie NIE DAWAJĄC NAWET SSÓW zwłaszcza przy stanie 1na6 w statach. Proszę o UB http://multi-head.pl/topic/50524-cod-200-lvl-%C5%BCe-niby-czituje/ .. tutaj wyraźnie pisze że Admin $iwy ma 24 h na wypowiedzenie sie w tej sprawie, a nie zrobił tego. Proszę o wyciągnięcie konsekwencji w tej sprawie. Joe napisał że dostane UB jeżeli admin ten nie odpowie w przeciągu 24 h. proszę o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255201 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Kolego masz 2 aktywne bany ub nie będzie http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255284 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Admin $iwy nie poniesie zadnych konsekwencji z tego że wczoraj dal mi nieuzasadnionego Bana? mial 24 h na wypowiedzenie ale niestety sie nie wypowiedzial.. tamten pierwszy ban nie mam pojecia skad on wgle jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Stycznia 2015 #255316 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Aby otrzymać ub musisz zrobić 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Stycznia 2015 #255317 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi