Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255141 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 proszę o ub z tego powodu że dostałem bana na 1 hour za to że przesiedziałem na respie dłużej niż 1 min były slapy ruszyłem się admin dalej mnie slapował i dostałem jeszcze bana spoko [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: '' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:11974117' [AMXBans] Your IP: '82.43.242.78' [AMXBans] =============================================== | EvoLuTiOn | Exe Gaming $ : no ruszylem sie a ty mi dalej slapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 6 Stycznia 2015 #254485 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 po 1. świetnym jesteś adminem skoro siedzisz na respie całą runde ^^ a po 2. bana dostałeś w sumie za to co później napisałeś. Pozdrawiam http://imageshack.eu/dHZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255148 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 moim zdaniem dobrze że tak napisałem dałes mi slapy ja się ruszyłem to trzeba było odpuścić a ty dalej swoje i padłem i dlatego cię wyzwałem po 1. świetnym jesteś adminem skoro siedzisz na respie całą runde ^^ WTF ? CO MA ADMIN DM DO TEGO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starydobryFlint Napisano 6 Stycznia 2015 #255157 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Oczywiście, to że piszesz "zjeb" na innym serwerze niż jesteś adminem też nie ma nic do tego. Świetny tok rozumowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Stycznia 2015 #255188 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Admin zawsze ma świecić przykładem, nie ważne na którym serwerze gra. Tym bardziej powinien zachowywać kulturę w stosunku do innych adminów. Nie opuściłeś respa mógł być nawet slay od razu, więc to, że padłeś nie jest żadną wymówką, a tym bardziej pretekstem do obrazy. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 6 Stycznia 2015 #255189 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi