Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255121 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Dziś dostałem ss na serwerze only dd2#1 , przeszukałem wszystkie foldery i przeskanowałem komputer a u nie ma nadal ss. Czytałem coś że ,jak ma się ns-a to problem może polegać na tym ,że nie można go zainstalować w programie files ,bo wtedy się nie zapisują , również wszedłem w zakładce cs`a uruchomiłem ten program w w trybie zgodności XP i uruchomiłem jako adminitrator i nadal nic !! POMOCY ,DOPIERO ZACZYNAŁEM GRĘ,DZIŚ KUPIŁEM VIPA.. Tutaj wycinek: Server # 56 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PAM K@T PAM [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 92.55.230.113 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoją konsole. :help: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255123 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Screeny na bank masz masz poradnik http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ jak nie wstawisz w ciągu 24 h screenów jedyna szansa na ub będzie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255238 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Czytałem wszędzie na ten temat i wszystko już prawie robiłem ,co jedyne to pewnie teraz by tylko można było zainstalować go w innym folderze i ss by sie zapisywały.. tutaj macie link http://forum.cs-classic.pl/topic/20417-co-zrobi%C4%87-gdy-admin-zrobi-nam-ssy-a-my-ich-nie-mamy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #228855 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Bez UB, gracz grał na aktywnym. Jedyna szansa na UB jest zrobienie 100 reklam naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #228837 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi