Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255098 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry:Grimjov <3 Godzina, data zdarzenia: Wczoraj nie znam godziny Mapa: nie znam STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:409548 Uzasadnienie: Dostałem bana za Kinfe Script , ktorego nigdy nie uzywalem nie gram z awp . Mój brat gra sobię na moim steame , wrzucił jakiegoś cfg w ktorym byl knife script już usunolem tamtego cfg. Grałem tutaj wcześniej na nicku SwK # Jozku 2 razy dostałem SS oba czyste. Wasz serwer jest naprawdę zajebisty , dobrzę mi się tu gra , dużo osób uzywa micro co pomaga w grze. Proszę o Ub. Powiedziałem już bratu żeby nic nie zmieniał i już nigdy wiecej nie bede miał tego knife scriptu To tylko wasza wola czy dacie mi ub. Chciałbym pograć jeszcze u was na serwie Piszę temat 2 raz przed tem napisałem bez prefiksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Stycznia 2015 #255257 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dostałeś dwa bany z tym samym powodem, a to o czymś świadczy. Możesz zrobić 100 reklam na rzecz sieci (jednorazowa szansa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Stycznia 2015 #255258 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi