Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255054 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam, jestem nowym użytkownikiem forum Multi-Head. Co prawda, grałem na waszej serwerowni na serwerze ONLY DD2 #1 w 1.6. Widzę, że macie też serwery CS:GO, więc moge tam zajrzeć i pokarać cos. ;D Zacznę od przedstawienia się. Jestem Mateusz, mam 14 lat, w CS'a grywam dobre 7-8 lat, chociaż i tak lamię. ;_; Mieszkam w okolicach Rzeszowa, a mianowicie w miejscowości o nazwie Głogów Małopolski. Mam tu znajomych, z którymi pogrywam w CS'a, mamy swój klan w Globalu. Na turniejówki narazie się nie wybieramy, i nie prowadzimy treningów, czasami grywamy 1vs1, 2vs2 pomiędzy sobą. Gdyby, ktoś chciał mnie zaprosić na Steam'ie zapraszam śmialo, może coś pogramy: http://steamcommunity.com/id/1337banan2k14/. Obecnie mam rangę Gold 1, zamierzam wbić cos wyzej, tylko na początku przegrałem pare turnieji, więc dlatego tak. ;/ Turniejówek wygrałem około 50. Złożyłem tutaj zamówienie o avatar, tylko `AvEGuN. powiedział mi o 30 postach i 2h na forum i jakoś wypełniam to zadanie. No to chyba by było na tyle, miło było mi Was poznać. Pozdrawiam. BanaN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255060 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Siema tylko nie zaspam forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi