Matuss Napisano 6 Stycznia 2015 #254888 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Z uwagi na to że co raz więcej kobiet gra na DD2#1 jak i zapewne na innych serwerach to wpadłem na pomysł czy by tej gry nie urozmaicić dla naszych kobiet w jakiś sposób, więc pomyślałem o Skinach Kobiet. Znając życie to i tak pewnie odrzucicie ponieważ uznacie to za zbędną rzecz która może tylko lagować serwer. link : http://amxx.pl/topic/2024-m-girl-model-dziewczyny-dla-chetnych-dziewczyn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254908 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ja jestem za . Już był na forum taki temat ale nw co tam wynikło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254979 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Również za, może przyciągnie to jeszcze więcej przedstawicielek płci pięknej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Stycznia 2015 #255255 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Kazdy kto wpisze w konsoli, lub doda do swojego configu: setinfo "_girl" "tak" Bedzie mial model kobiety. Pomyślcie sobie, co zaczęło by się dziać na serwerze, gdyby trolle podłapały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Stycznia 2015 #255256 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi