Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254761 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Wczoraj grałem z przyjacielem na serwerze DM+TOP MAPS, szło mi bardzo dobrze. Wziąłem autokampę i fartownie strzeliłem pare bań bez celownika(jak to autokampą bywa) i dostałem bana. Server # 71 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NoSwear [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 778351913 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.10.14 ' [AMXBans] ======================================= Nie mam żadnym ss'ów w folderach cs'a więc nwm o co chodzi. Nicku admina który mnie zbanował też nie pamiętam. Uważam że to był niesłuszny ban i dlatego proszę o odbanowanie mojego nicku zarówno ip. Proszę o szybką odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254770 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dostałeś ss'y szukaj ich pod nazwa: HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Tu masz poradnik: http://multi-head.pl/topic/29863-wzór-wstawiania-ssów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #254772 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Masz 24 h na wstawienie ss'y od momentu zbanowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #228638 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 24h minęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Stycznia 2015 #228639 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi