wandi Napisano 5 Stycznia 2015 Premium #254579 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Czy jest ktoś chętny zmienić wymiary gifa.Może sie nie da,niewiem nie mam pojęcia,bo jestem zielony w tychsprawach Więc piszcie mi tutaj czy sie da i czy ktoś się zgodzi,a odezwe sie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2015 #255216 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 To wyślij mi na pw, może coś poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 6 Stycznia 2015 #255288 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 poszukaj na google pomniejszanie .gif online w przegladarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Stycznia 2015 #255703 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Jeśli chcesz mogę ci zmienić rozmiary, chyba że znalazłeś to online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 6 Kwietnia 2015 #300378 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 8 Maja 2015 Grafik #89114 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pytania" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi